psyllium husk fiber için ürünler (8)

Psyllium Kabuğu (99%) Organik - Psyllium Kabuğu (99%) Organik

Psyllium Kabuğu (99%) Organik - Psyllium Kabuğu (99%) Organik

köken Psyllium Psyllium (psyllii testa), plantago ovato bitkisinden gelir. Bu bitki Kuzey Afrika, Hindistan, Pakistan ve Afganistan'a özgüdür. İşleme Psyllium Kabuğu Lifleri Ana üretim Hindistan ve Pakistan'da gerçekleşmektedir. Hasat edildikten sonra, tohumlar lif haline getirilir. Psyllium Kabuğu Liflerinin Özellikleri Psyllium kabuğu liflerinin en önemli özelliği şişme gücüdür. Bu, nihayetinde işlemler için faydalıdır. Kullanım Psyllium Kabuğu Lifleri Psyllium lifleri bir miktar su içinde çözülerek bağlayıcı olarak ve ekmek ile hamur işlerinde doğal bir artırıcı olarak kullanılır. Hamur işlerine ve ekmeğe pürüzsüz bir doku kazandırır. Ekmek ve hamur işlerinin daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Günde sadece bir tatlı kaşığı yeterlidir. Organik psyllium kabukları, diyetinize lif eklemenin mükemmel bir yolunu sunar. Temizleyici ve sakinleştirici sağlıklı bir içecek için bol su veya meyve suyu ile karıştırın.
PSYLLIUM kabuk lifi

PSYLLIUM kabuk lifi

Psyllium Kabuğu Lif, Plantago ovata bitkisinin tohumlarından elde edilen doğal bir bitki bazlı liftir. Özellikle su ile karıştırıldığında jel benzeri bir madde oluşturan çözünür lif açısından zengindir. Bu jel, dışkıyı yumuşatarak ve düzenli bağırsak hareketlerini destekleyerek sindirim sağlığını teşvik etmeye yardımcı olur. Ayrıca, kolesterol seviyelerini düşürmeye ve kan şekeri seviyelerini düzenlemeye yardımcı olabilir. EC numarası: 200-061-5 Moleküler Formül: C33H66O2 CAS No: 8063-16-9
Hindistan cevizi lifi

Hindistan cevizi lifi

Hindistan Cevizi Lifinin Faydalarını Keşfedin Hindistan cevizi lifi, aynı zamanda coir olarak da bilinir, hindistan cevizi kabuğundan elde edilen doğal bir malzemedir. Bu sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynak, çok sayıda faydası ve uygulaması nedeniyle çeşitli endüstrilerde popülerlik kazanmıştır.
Vetiver Esansiyel Yağı "vetiveria zizanoides" - Esansiyel Yağı

Vetiver Esansiyel Yağı "vetiveria zizanoides" - Esansiyel Yağı

Vetiver esans yağı, Vetiveria zizanoides bitkisinin köklerinden elde edilir; bu bitki aynı zamanda khus otu olarak da bilinir. Genellikle Hindistan, Sri Lanka ve Endonezya'nın tropikal bölgelerinde bulunan çok yıllık bir ottur. Ekstraksiyon yöntemi: Vetiver esans yağı, bitkinin kurutulmuş ve ezilmiş köklerinin buhar distilasyonu ile elde edilir. 1 kg esans yağı elde etmek için yaklaşık 500 kg kurutulmuş kök gereklidir. Özellikler: Vetiver esans yağı, yer altı, dumanlı ve odunsu bir aromaya sahiptir; muskat ve tarçın notaları içerir. Rengi koyu amberdir ve yoğun bir kıvama sahiptir. Vetiver esans yağının bazı terapötik özellikleri şunlardır: - Sedatif: Vetiver esans yağı, zihni sakinleştirmeye ve uyku kalitesini artırmaya yardımcı olabilecek sedatif özelliklere sahiptir. - Antiseptik: Vetiver esans yağı, enfeksiyonları önlemeye ve yaraların iyileşmesine yardımcı olabilecek antiseptik özelliklere sahiptir. Botanik adı: Vetiveria Zizanioides INCI: VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL Aile: Poaceae Kullanılan parça: Kökler CAS: 8016‐96‐4 EINECS: 282‐490‐8
Psyllium Kabuğu Tozu %99 Organik - Psyllium Kabuğu Tozu %99 Organik

Psyllium Kabuğu Tozu %99 Organik - Psyllium Kabuğu Tozu %99 Organik

Premium Psyllium Kabuğu Tozu %99 Organik Psyllium Kabuğu (psyllii testa), plantago ovata bitkisinin tohumlarından elde edilir. Bu bitki, köken olarak Kuzey Afrika, Hindistan, Pakistan ve Afganistan'dan gelmektedir. Ana üretim Hindistan ve Pakistan'da gerçekleşmektedir. Hasat edildikten sonra tohumlar lif haline getirilir. Psyllium kabukları veya psyllium hücreleri hakkında daha fazla bilgiye bilgi sayfasından ulaşabilirsiniz. VehGro'nun %99 Organik Psyllium Kabuğu Tozu, premium kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya özen gösterilerek üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmektedir ve…
Psyllium Kabuğu (99%) Organik - Psyllium Kabuğu (99%) Organik

Psyllium Kabuğu (99%) Organik - Psyllium Kabuğu (99%) Organik

Kökeni Psyllium tohumları: Psyllium (psyllii testa), plantago ovato bitkisinden gelmektedir. Bu bitki Kuzey Afrika, Hindistan, Pakistan ve Afganistan kökenlidir. Psyllium tohum kabuğu liflerinin işlenmesi: Ana üretim Hindistan ve Pakistan'da gerçekleşmektedir. Hasattan sonra tohumlar lif haline getirilir. Psyllium liflerinin özellikleri: Psyllium liflerinin en önemli özelliği şişme gücüdür. Bu, nihayetinde operasyon için faydalıdır. Psyllium tohum kabuğu liflerini kullanın. Psyllium lifleri biraz su içinde çözülerek, ekmek ve hamur işlerinde bağlayıcı ve doğal bir güçlendirici olarak kullanılır. Hamur işlerine ve ekmeğe pürüzsüz bir doku kazandırır. Ekmek ve hamur işlerinin daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Günde sadece bir tatlı kaşığı yeterlidir. Organik psyllium, diyetinize lif eklemenin mükemmel bir yolunu sunar.
Psyllium Kabuğu Lifleri (99%) Organik - Psyllium Kabuğu Lifleri (99%) Organik

Psyllium Kabuğu Lifleri (99%) Organik - Psyllium Kabuğu Lifleri (99%) Organik

Köken Psyllium Psyllium (psyllii testa), plantago ovato bitkisinden gelmektedir. Bu bitki, köken olarak Kuzey Afrika, Hindistan, Pakistan ve Afganistan'dan gelmektedir. Psyllium Kabuğu Liflerinin İşlenmesi Ana üretim Hindistan ve Pakistan'da gerçekleşmektedir. Hasat edildikten sonra tohumlar liflere dönüştürülmektedir. Psyllium Kabuğu Liflerinin Özellikleri Psyllium kabuğu liflerinin en önemli özelliği şişme gücüdür. Bu, nihayetinde işlevsellik açısından faydalıdır. Psyllium Kabuğu Liflerinin Kullanımı Psyllium lifleri biraz su ile çözülerek, bağlayıcı madde olarak ve ekmek ile hamur işlerinde doğal bir iyileştirici olarak kullanılmaktadır. Hamur işlerine ve ekmeğe yumuşak bir doku kazandırır. Ekmek ve hamur işlerinin daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Günde sadece bir tatlı kaşığına ihtiyacınız vardır. Organik psyllium kabukları, diyetinize lif eklemenin mükemmel bir yolunu sunar. Onları bol su veya meyve suyu ile karıştırarak temizleyici ve yatıştırıcı bir sağlıklı içecek elde edebilirsiniz.
Arpa Otu Tozu (AB) Organik - Arpa Otu Tozu (AB) Organik

Arpa Otu Tozu (AB) Organik - Arpa Otu Tozu (AB) Organik

Arpa Otu'nun Kökeni ve Tarihi Arpa otu, AB'de yetişen bir ot türüdür. Arpa Otu Hasadı Bitki üreme aşamasına hazırlandığında, tüm besin maddeleri filizlerde birikir. Hasat için doğru zaman budur. Bu besleyici filizleri, buğday otu tozumuz haline getiriyoruz. Arpa bitkisi binlerce yıldır yetiştirilmektedir ve insan kullanımı için evcilleştirilen ilk ürünlerden biridir. Eski Mısırlıların hem arpayı hem de genç filizleri hasat ettikleri ve arpa bitkisinin İncil'de önemli bir dini sunu olarak kullanıldığına dair referanslar bulunmaktadır. Arpa Otu'nun Sağlıklı Özellikleri ve Uygulamaları Arpa otu, lif, protein, demir, bakır, amino asitler, enzimler ve klorofil açısından zengindir. Protein, kas kütlesinin büyümesine ve korunmasına, ayrıca güçlü kemiklerin sürdürülmesine katkıda bulunur. Bakır, vücutta oksijen taşırken, aynı zamanda bilişsel fonksiyonları destekler...